Reviews

Inspirerende vergaderlocatie op een sfeervol schip in Rotterdam Centrum

Reviews

'Fijne vergaderlocatie, super gastvrouw, alles was prima verzorgd!'

'Heel erg bedankt, ook namens mijn collega’s, voor de fantastische dag op je boot. We waren allemaal onder de indruk van de lunch en hoe je verder alles verzorgd had. Ook de ruimte was echt perfect voor ons. Heel veel dank en hopelijk tot snel weer'

“Fijne locatie voor meetings, workshops, etc. Met of zonder overnachting, midden in de stad en toch rustig, licht en ruim”.

"Super leuk gehad, we waren zeer tevreden. Mooi ontbijt, erg gastvrij, toplocatie, supermooi schip, en erg schoon."

“Voor de tweede keer met ons team gebruik gemaakt van RoW; de persoonlijke service, de locatie, de fijne bedden en de perfecte lunch maakten onze meerdaagse sessie tot een groot succes.”

"Wij hebben met een gezelschap van 6 collega's 2 dagen en een nacht mogen verblijven bij Rooms on Water. Moniek heeft dit zeer goed voor ons verzorgd. Wat lekkers bij de koffie bij aankomst en lekker vers fruit voor overdag. Ook het ontbijt was heerlijk! Schone kamers en sanitair. Daarnaast een inspirerende omgeving om te vergaderen en leuke mogelijkheden om een frisse neus te halen. Al met al zeker een aanrader!."

"Zeer mooie locatie! Boot is prachtig gerenoveerd. Gastvrouw creëert een unieke, gezellige sfeer. Met een groep collega’s een vergaderarrangement van 2 dagen gereserveerd. Alles verliep meer dan prima en het eten was voortreffelijk verzorgd. Zowel zakelijk als privé aan te raden! Wij gaan in ieder geval terug!"

“Mooie locatie hartje Rotterdam. In het schip is een energieke vergaderruimte verborgen. Een pareltje als je het mij vraagt! Alle voorzieningen aanwezig voor het overleg en ook voor de (innerlijke) mens. Goed verzorgde lunch, water met een citroentje, heerlijke stroopwafels en vers fruit. Een échte aanrader!”

'Wij hebben een heerlijke tijd beleefd aan boord van jouw schip, de Wilhelmina! 

 De Teambuildingsdag die wij als trainers organiseerden en  begeleidden voor de gemeente Rotterdam was een feestje.

 Daar zijn we jou, je geweldige locatie, accommodatie en zeer zeker je zorg en verzorging dankbaar voor!

Wij konden de dag ervoor een kamer boeken en hebben heerlijk geslapen en ontbeten. Rust en ruimte midden in bruisend en weekend  Rotterdam. We hebben genoten en dat betaalde zich uit in een top teamdag! Dank je wel! '

“Inspirerende vergader locatie! Wil je eens een inspirerende dag hebben waar je creativiteit wordt gestimuleerd? Even weg van je kantoor? Tegen je collega's kunnen zeggen: je kunt de boot in 🙂 dan is Rooms on water echt een aanrader! Rooms on water ligt op een goed bereikbare locatie met OV. Je kunt er goed aan de slag met je collega's en geeft je het gevoel dat je er even uit bent. Als het weer je niet in de steek laat biedt de locatie je ook de mogelijkheid om even de beentjes te strekken om vervolgens weer met energie aan de slag te gaan in de mooie comfortabele ruimte die met oog voor detail is ingericht. De gastvrouw is ontzettend behulpzaam en de lunch tevens van hoge kwaliteit”.

Offerteaanvraag